VVV Midden-Limburg ontwikkelt Coronaproof uitjes met lokale ondernemers

In samenwerking met lokale ondernemers in Roerdalen, Weert en Roermond heeft VVV Midden-Limburg Coronaproof arrangementen ontwikkelt. Deze zijn online te boeken en op eigen gelegenheid te doen.  Ontdek Weert met een stadswandeling, daarbij een toeristengids boordenvol informatie en voucher voor een ijscoupe-to-go.

Of geniet van een prachtige wandeling in het Roerdal met een knapzak met streekproducten om onderweg lekker van te genieten. Cuyperswandeling inclusief appelrondo & coffee-to-go!

In Roermond, de stad van Pierre Cuypers, leidt een wandeling langs zijn bekende en minder bekende werken. Onderweg wacht er een heerlijke appelrondo met coffee-to-go.

Meer informatie over deze arrangementen en online reserveren via http://www.webshopvvvmiddenlimburg.nl. 

 In de gemeenten Maasgouw en Roermond is het weer mogelijk om op afspraak een wandeling of fietstocht met een VVV-gids te maken. Reserveren kan via de afdeling Groepsreserveringen VVV Midden-Limburg (0475-330289). Ook de thema wandel- en fietstochten onder leiding van een gids gaan weer door. Ook hiervoor is reserveren noodzakelijk, kijk in de evenementenkalender op www.vvvmiddenlimburg.nl Voor al deze programma’s gelden de richtlijnen van het RIVM.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven