Streekmuseum Stevensweert en VVV per 4 juni 2020 heropend

Goed nieuws! Op 19 mei heeft de regering besloten dat de musea per 1 juni a.s. heropend mogen worden. Daarvoor dienen het museum en de VVV rekening te houden met een groot aantal maatregelen om de corona risico’s te
beperken. Daarbij zijn de RIVM maatregelen leidend om bezoekers en vrijwilligers maximaal te beschermen.

Enkele maatregelen zijn:

  1. Bezoek aan het museum kan enkel na telefonische reservering (0475-550236), waarbij naam, adres en telefoonnummer geregistreerd dient te worden.
  2. De Bovenverdieping (inclusief filmzaal) en de toiletten zijn tot nader order gesloten.
  3. Het aantal bezoekers dat gelijktijdig in Museum en VVV kan worden toegelaten, wordt bepaald door het aantal m2 en bedraagt 24.

Vanaf de openstelling kunnen de gereserveerde boeken van het “Oorlogsdagboek Derks”, tegen contante betaling van € 25,– per stuk worden afgehaald. Er zijn nog slechts enkele vrije boeken beschikbaar! Heeft u interesse: advies reserveer per omgaande, want op = op.

Gratis boekje met wandel- en fietsroute!

Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van deze routes langs tijdelijk opgestelde panelen in het kader van “75 jaar Herdenken en Bevrijding Eiland in de Maas”! Daarom kunt u gratis een boekje afhalen aan de balie van het museum. De panelen langs de routes blijven staan tot het einde van het jaar.

Museum en VVV zijn geopend van donderdag t/m zondag van 13.00 – 16.00 uur.

Reserveren via 0475-550236

Voor de meest recente informatie:

http://www.museumstevensweert.n

https://vvvmiddenlimburg.nl/nl

Dit bericht delen:
Scroll naar boven