De gemeente Maasgouw steekt haar inwoners een hart onder de riem bij de Coronacrisis

Vandaag viel in Maasgouw een kaart van burgemeester en wethouders in elke brievenbus over informatie en hulp bij de Coronacrisis. De kaarten zijn door collegeleden, ambtenaren en vrijwilligers rondgebracht. De tekst van de kaart luidt als volgt:

Beste inwoner van Maasgouw,

Het coronavirus heeft ons leven in korte tijd ongelofelijk veranderd. We leven mee met alle inwoners die dit raakt. Met mensen die hun baan en inkomen zien wegvallen. Met ondernemers die minder of geen werk meer hebben en hun bedrijf gedwongen moeten sluiten. Met verenigingen die voor hun leden geen activiteiten kunnen organiseren. Met kinderen die niet naar school kunnen.
Dagelijks komt binnen de gemeente het crisiteam bijeen. Waar we hulp kunnen bieden doen we dat.

Op www.gemeentemaasgouw.nl/coronavirus vindt u informatie voor inwoners en ondernemers.

Voor inwoners die hulp nodig hebben, heeft het Sociaal Wijkteam op werkdagen van 9 to 12 uur een telefonisch spreekuur via 0475-255940. Ook als u hulp wilt bieden, kunt u hier terecht.

Op veel plekken in onze gemeente zien we spontaan mooie initiatieven ontstaan. Mensen ondersteunen elkaar, bedenken hoe ze er – ondanks alle beperkingen – toch voor een ander kunnen zijn. Dat maakt ons trots. Trots op de kracht van onze burgers. Trots op hoe we dit samen doen.

We waarderen hoe onze inwoners de landelijke maatregelen naleven. Houd dit de komende tijd vol! Let goed op uzelf én op elkaar.

Alleen samen krijgen we het coronavrirus onder controle!

Met vriendelijke groet,
Stef Strous, burgemeester
Johan Lalieu, Tim Snijckers, Math Wilms en Carla Peters, wethouders”

Dit bericht delen:
Scroll naar boven